JG_logo_lila_text

Snart i mål

Det har väl knappast undgått någon att jul och nyårsledigheten är extra utbredd i år. Helg på helgen och helg i veckan. Helg hela tiden liksom. Så kan vi inte ha det tycker vi, så vi bestämde oss för att jobba de flesta klämdagarna och krydda med extra öppet på lördagar. Klämjobba helt enkelt. Nytt uttryck som passar perfekt. 
Vi kommer också med en liten julrea på produkter vi har i verkstan. Kuddar, plädar, diverse inredning, möbelvård, tassels. Se på öppettiderna under fliken kontakt så finns öppettider och julrabatten där. 
 

Jag kom faktiskt iväg på en julkonsert i år, vilket jag ju uppmanade till i förra inlägget. Ett bra sätt att komma i stämning på. Det fick i år bli Magnus Carlsson med Änglarnas tid. På plats i Immanuelskyrkan i Halmstad fick jag njuta julsånger jag hört i hela mitt liv, storslagna julhymner, Fina nyskrivna julvisor, svängig juldiscopop och christmas carols. Bäst, med pytteskinn över hela kroppen var absolut Ave Maria, där Magnus verkligen fick använda hela sin bredd med ett fantastiskt uttryck och en grym röstteknik.  
Vilken julkonsert har varit din bästa 2019?
 


Önskar nu verkligen att det blir en skön jul till er alla som följer verkstans blogg och att nyåret lockar med drömmar och visioner för det kommande året. 
Vi ses här och förhoppningsvis i verkstan på klämjobbedagarna.
Välkomna in på glögg, pepparkaka och lite småprat. 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Karin Torstensson » Fredagsfundering 1:  ”Alla mina möbler, utom i sovrummet, är mellan 100 - 30 år och jag är sååå nöjd m..”

  • Lisbeth Gustavsson » Nytt och spännande! :  ”Stolen med detta underbara tyg känns ju helt underbar. Känns som om det är detta..”

  • Maria Jälmsjö » Det finns inget liv efter jul!:  ”Jenny vad du är skicklig och vilka underbara tyger! Tänk att ha ett jobb som inn..”

  • Margareta Thronell » Mingelfest!:  ”Jenny med medarbetare! Tack för igår, det var verkligen roligt att få vara med p..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln