JG_logo_lila_text

Finskt 60-tal

Får jag lova att presentera en ny leverantör! Finska textilföretaget Annala som starkt bidragit med god design och välgjorda möbeltyger till det finska hemmet sen 1917, då det bildades. Tygerna som vi valt att ta in är formgivna av en väldigt omtyckt formgivare som heter Marjatta Metsovaara. Hon var verksam från början på 50-talet och de mönster vi föll för är från 60-talet. Läs mer om henne HÄR.  Detta är extra roligt då Annala är det enda finska textilföretaget som helt tillverkar sina tyger i Finland. 

Detta mönster heter Clam och finns i flera färger. Se dom via länken. 

Och här har vi Pion!  Robust och härligt möbeltyg. Följ länken!!!!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Karin Torstensson » Fredagsfundering 1:  ”Alla mina möbler, utom i sovrummet, är mellan 100 - 30 år och jag är sååå nöjd m..”

  • Lisbeth Gustavsson » Nytt och spännande! :  ”Stolen med detta underbara tyg känns ju helt underbar. Känns som om det är detta..”

  • Maria Jälmsjö » Det finns inget liv efter jul!:  ”Jenny vad du är skicklig och vilka underbara tyger! Tänk att ha ett jobb som inn..”

  • Margareta Thronell » Mingelfest!:  ”Jenny med medarbetare! Tack för igår, det var verkligen roligt att få vara med p..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln