JG_logo_lila_text

Vi lär oss mera hela tiden!

2017-09-08 12.50.44 2017-09-08 12.50.44

För 3 veckor sedan åkte jag till Vaggeryd och det fina möbelföretaget Swedese. Grundat av Yngve Ekström 1945. Den möbel de flesta känner igen som Ekström ritat är Laminon som i sitt nuvarande utseende blev till 1956. 
Den där dagen för 3 veckor sedan gick jag en utbildning till att bli certifierad Laminotapetserare i Swedeses målmedvetna satsning "Swedese Repair". För miljömedvetenhet, för att hålla möbler av god kvalité vid liv med hjälp av yrkesfolk närmare kunden. Jag känner mig absolut stolt över att vara en del av detta. 

Fler utbildningar är på väg som stärker oss på JG tapetserare, och det är den kommande läderlindningskursen som jag ska gå nu i veckan. Googla på läderlindat så får du se vad mycket vackert vi kan hjälpa till med efter denna veckan. 
 

Bildtext:  Lamino ek och fårskinn graphite. 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Karin Torstensson » Fredagsfundering 1:  ”Alla mina möbler, utom i sovrummet, är mellan 100 - 30 år och jag är sååå nöjd m..”

  • Lisbeth Gustavsson » Nytt och spännande! :  ”Stolen med detta underbara tyg känns ju helt underbar. Känns som om det är detta..”

  • Maria Jälmsjö » Det finns inget liv efter jul!:  ”Jenny vad du är skicklig och vilka underbara tyger! Tänk att ha ett jobb som inn..”

  • Margareta Thronell » Mingelfest!:  ”Jenny med medarbetare! Tack för igår, det var verkligen roligt att få vara med p..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln