JG_logo_lila_text

Sommaren!

Sommaren är nu. Inte sen när jag bestämmer mig för att vara ledig. Även om vi jobbar och står i finns lediga kvällar och sköna mornar. Då är jag helst i trädgården, med fingrarna i jorden eller i trädgårdssoffan med en bok. Att njuta av tiden här och nu är ibland svårt för tankarna är inte där de borde vara. 
Vi har verkligen full rulle i verkstan och vi, Roger, Ingrid, Gunilla och jag är flitiga varje minut. Sommaren är inget undantag. Många möbler till privatkunder, men också gardiner till hem och kontor. Legojobb till ett företag inte långt härifrån som bygger specialinredningar till spännande projekt. Allt är roligt!!! Varje dag är en ny spännande dag. Trots det kommer jag att ta semester och om det kan ni läsa under fliken kontakt.  Helt stängt kommer det inte att vara. Roger och Ingrid kommer att finnas här vissa dagar för dig som ska hämta eller leverera. 
Ha en riktigt skön sommar !!!!!
Jenny, Ingrid, Gunilla och Roger

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Karin Torstensson » Fredagsfundering 1:  ”Alla mina möbler, utom i sovrummet, är mellan 100 - 30 år och jag är sååå nöjd m..”

  • Lisbeth Gustavsson » Nytt och spännande! :  ”Stolen med detta underbara tyg känns ju helt underbar. Känns som om det är detta..”

  • Maria Jälmsjö » Det finns inget liv efter jul!:  ”Jenny vad du är skicklig och vilka underbara tyger! Tänk att ha ett jobb som inn..”

  • Margareta Thronell » Mingelfest!:  ”Jenny med medarbetare! Tack för igår, det var verkligen roligt att få vara med p..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln