JG_logo_lila_text

Sveriges Tapetserarmästare på resa.

STM är förkortningen för Branschorganisationen Sveriges tapetserarmästare. I den finns bilsadelmakare, gardinmakare och tapetserare. Organisationen står för Yrkesskicklighet, tradition och trend. 
För mig som företagare står den också för gemenskap, utbildning, inspiration och energi. 
I dag åker den lokala föreningen som jag tillhör till Gotland för att ha vårt årsmöte. Besöka andra företag som inte nödvändigtvis är i samma bransch, men som ger ny energi och inspiration till vårt egna företagande. Att få träffa kollegor, få knyta kontakter, få dela med sig och att få ta del av varandras erfarenheter är nödvändigt och väldigt viktigt.  Av denna anledning är verkstan så gott som stängd. Leveranser såsom hämta och lämna går fint under eftermiddagarna.  Jag är inte där, men Roger är. Vill du prata priser får jag be dig återkomma nästa vecka. 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Karin Torstensson » Fredagsfundering 1:  ”Alla mina möbler, utom i sovrummet, är mellan 100 - 30 år och jag är sååå nöjd m..”

  • Lisbeth Gustavsson » Nytt och spännande! :  ”Stolen med detta underbara tyg känns ju helt underbar. Känns som om det är detta..”

  • Maria Jälmsjö » Det finns inget liv efter jul!:  ”Jenny vad du är skicklig och vilka underbara tyger! Tänk att ha ett jobb som inn..”

  • Margareta Thronell » Mingelfest!:  ”Jenny med medarbetare! Tack för igår, det var verkligen roligt att få vara med p..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln