JG_logo_lila_text

Varför så tyst?

Inte sen den 27 december 2016 har vi skrivit här i bloggen. Man kan undra om vi gått under jorden. För att du ska slippa undra kommer här en liten rapport om vad vi hittar på när vi inte syns och hörs hela tiden.

Efter jul satte vi igång med ett större uppdrag på 240 stycken stolar till ett församlingshem här i Halmstad.  Precis så önskar vi få vara en del av ett resurssnålare alternativ till att köpa nytt. Riktigt bra stolar som kan användas länge länge till med nytt kallskum av superkvalité och tyg med hög slitstyrka, miljömedvetet tillverkat hos Svensson i Kinna.

Förändringen i färgnyans är verkligen inte stor, men ska inte hela inredningen bytas ut gäller ju samma färgtänk som från början. 
På bild 1 : första lasset med stolar i gammal klädsel och nästan obefintlig stoppning. Man kan undra vart den tagit vägen. 

 

Bild 2 till 6: Väl avplockad limmas nytt kallskum på sitsar och ryggar.
En del stolar är rangliga och måste också slås isär för att limmas ihop i fogarna.
Ryggarna spikas med tellikor i sidorna fram och bak.  
Nya tyget "Balance" i närbild. 
Så småning om blev vi iallafall färdiga och den snälla vaktmästaren hämtade hem sista lasset stolar, där de nu kan användas länge länge. 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Karin Torstensson » Fredagsfundering 1:  ”Alla mina möbler, utom i sovrummet, är mellan 100 - 30 år och jag är sååå nöjd m..”

  • Lisbeth Gustavsson » Nytt och spännande! :  ”Stolen med detta underbara tyg känns ju helt underbar. Känns som om det är detta..”

  • Maria Jälmsjö » Det finns inget liv efter jul!:  ”Jenny vad du är skicklig och vilka underbara tyger! Tänk att ha ett jobb som inn..”

  • Margareta Thronell » Mingelfest!:  ”Jenny med medarbetare! Tack för igår, det var verkligen roligt att få vara med p..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln