JG_logo_lila_text

Vi summerar året som gått och blickar bakåt ytterligare ett. 

Det är ibland klokt att blicka tillbaka. Att med hjälp av fotografier och kalendrar se vad som kommit och gått under året. 
I verkstan är aldrig ett år likt något  annat. Uppdrag vi gör går aldrig i repris. Alla kunder tänker olika och även om möbler kan upprepa sig är det aldrig  samma åtgärd som behövs, eller samma tyg, samma detaljer som sätter pricken över i, eller samma rum en möbel ska fortsätta leva i.
För gardinuppdrag är det heller aldrig några upprepningar.  Gardiner påverkar rum olika, ljuset, rymden, behovet. Allting måste vi ta med i valet av textil och i valet av upphängning. 
Vi fotograferar så mycket vi hinner med för att få hjälp att minnas, men också för att få hjälp att förklara och för inspiration. 
På vår Youtubekanal finns nu småfilmer för 2015 och 2016, och vi jobbar på för att göra filmer för fler år. Prenumerera gärna på våra filmer så missar du inget. 
Film 2015
Film 2016
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Karin Torstensson » Fredagsfundering 1:  ”Alla mina möbler, utom i sovrummet, är mellan 100 - 30 år och jag är sååå nöjd m..”

  • Lisbeth Gustavsson » Nytt och spännande! :  ”Stolen med detta underbara tyg känns ju helt underbar. Känns som om det är detta..”

  • Maria Jälmsjö » Det finns inget liv efter jul!:  ”Jenny vad du är skicklig och vilka underbara tyger! Tänk att ha ett jobb som inn..”

  • Margareta Thronell » Mingelfest!:  ”Jenny med medarbetare! Tack för igår, det var verkligen roligt att få vara med p..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln