JG_logo_lila_text

Mellandagsfynd!

Vi har pälsliknande plädar från Fine. De är välgjorda och fantastiska på alla sätt. Det finns också kuddar i samma material som får beställas. Rabatten gäller även här om du beställer under dessa dagar. 
Från Oddbirds har vi en alpackapläd kvar i mörkgrönt med avvikande kanstsöm i petrolgrönt. Pläden är tunn och smidig men härligt varm.
Unika sidenkuddar från konstnären och formgivaren Mariska Maijers/Holland i starka färger på blankt svart bakgrund. 
Vi har också kuddar som vi syr upp själva av utgångna tygprover och stuvar. Detta gör vi med tanke på naturen och för att vi vill utnyttja även de små bitar som blir kvar. Just nu finns flera kuddar med mönster från våra svenska formgivare såsom Stig Lindberg, Olle Bonnier och Sven Markelius mfl. När Sandbergs slutade producera tyger började vi sy kuddar av deras hängprover. Några är klara och finns till försäljning. Andra kommer att dyka upp under våren.
Mellandagsrabatten börjar gälla 19-december t o m den 5 januari. Ta en titt på våra öppettider under fliken kontakter. Kom också ihåg att det bara finns en eller max 2 av varje exemplar. Vi har ingen massproduktion, bara unika favoriter.
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Karin Torstensson » Fredagsfundering 1:  ”Alla mina möbler, utom i sovrummet, är mellan 100 - 30 år och jag är sååå nöjd m..”

  • Lisbeth Gustavsson » Nytt och spännande! :  ”Stolen med detta underbara tyg känns ju helt underbar. Känns som om det är detta..”

  • Maria Jälmsjö » Det finns inget liv efter jul!:  ”Jenny vad du är skicklig och vilka underbara tyger! Tänk att ha ett jobb som inn..”

  • Margareta Thronell » Mingelfest!:  ”Jenny med medarbetare! Tack för igår, det var verkligen roligt att få vara med p..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln