JG_logo_lila_text

Detaljer som piggar upp.

Möbler från artonhundratalet har ofta hjul. Tanken var att de nu ganska tunga och maffiga möblerna skulle vara lätta att flytta runt. Ofta sitter hjulen bara på frambenen. På denna schäslong var hjulen knäckta och slitna. Därför bytte vi till nya fina. En liten detalj men med stor påverkan på helheten.

Låt fantasin flöda. För att få den rätta känslan och för att hotta upp moderna karmfåtöljer klädde vi med clake & clarkes tyg pulse som verkligen ger en lyxig feeling, och med matta silverpärlspik och denna snygga nyckeltofs från franska Houlès som hängs bak på ryggen som ett smycke blir de helt förändrade.  

Det här är också en detaljbild. kanske har ni sett den förut. Ibland vinner man på att ta sig lite extra tid på att leta efter ett fint band. Det finns standardband, och det finns fantastiska band. Detta band är också från Houlès och består av ett band kombinerat med möbelsnöre. Väldigt vackert tycker vi.
Så mycket mer arbetat och välgjort blir helheten om man tar sig lite extra tid. Tyget kommer från Casamance.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Karin Torstensson » Fredagsfundering 1:  ”Alla mina möbler, utom i sovrummet, är mellan 100 - 30 år och jag är sååå nöjd m..”

  • Lisbeth Gustavsson » Nytt och spännande! :  ”Stolen med detta underbara tyg känns ju helt underbar. Känns som om det är detta..”

  • Maria Jälmsjö » Det finns inget liv efter jul!:  ”Jenny vad du är skicklig och vilka underbara tyger! Tänk att ha ett jobb som inn..”

  • Margareta Thronell » Mingelfest!:  ”Jenny med medarbetare! Tack för igår, det var verkligen roligt att få vara med p..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln