JG_logo_lila_text

FREDAGSMYS

bara för tygnördar

Jag viker fredagen för er som vill titta och njuta. Du är så välkommen att titta in i verkstans showroom bara för att du älskar tyg. Vill du själv bläddra och plocka i proverna går det fint, vill du fråga om något svarar jag gärna. Disken där årets nyheter ligger dignar av härligheter i många stilar. Sobert, färgstarkt, gardin och möbeltyg.

Det här är Mystical från Blendworth. Sagolikat vackra möbel och gardintyger.

Från Sanderson har jag tagit in 2 finfina enfärgade tygböcker för möbel, men också detta mönster på hellinne som heter woodland walk. Passar till möbel och gardin eller kuddar som på bilden.

Wind är ytterligare ett engelskt tygföretag. Precis som Blendworth och Sanderson. De har alltid så vackra sidentyger för gardin. Detta tyget heter Simone och har ett broderat mönster. Som gardintyg måste det fodras vilket gör det ännu vackrare.

Så välkommen in för en titt. Vi har öppet till 17 för din skull!
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Karin Torstensson » Fredagsfundering 1:  ”Alla mina möbler, utom i sovrummet, är mellan 100 - 30 år och jag är sååå nöjd m..”

  • Lisbeth Gustavsson » Nytt och spännande! :  ”Stolen med detta underbara tyg känns ju helt underbar. Känns som om det är detta..”

  • Maria Jälmsjö » Det finns inget liv efter jul!:  ”Jenny vad du är skicklig och vilka underbara tyger! Tänk att ha ett jobb som inn..”

  • Margareta Thronell » Mingelfest!:  ”Jenny med medarbetare! Tack för igår, det var verkligen roligt att få vara med p..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln