JG_logo_lila_text

Julstängt eller Julöppet

I julveckan är det enbart öppet på måndag mellan 10-16 som vanligt. 
Vi öppnar efter julledigheten den 4 januari.

I veckan har vi fortsatt att leverera i ett rasande tempo. Den gula fåtöljen på bilden piggade verkligen upp med sin intensiva energi. Tyget kommer från Svensson och heter Rami. Kudden fick tyg från Sanderson och heter portobello. 
 

Den lilla 50-talaren har också den fått tyg från Svensson. Bit heter tyget. Passade perfekt på denna modell.

Gardiner syr vi också. Stora fönsterpartier kan ibland, särskilt under den mörka årstiden bli tråkiga svarta ytor. Då är det skönt att kunna dra för ett vackert tyg som här i detta matrum. Tyget kommer från Casamance och är upphängt på skena i taket med Waveband. 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Karin Torstensson » Fredagsfundering 1:  ”Alla mina möbler, utom i sovrummet, är mellan 100 - 30 år och jag är sååå nöjd m..”

  • Lisbeth Gustavsson » Nytt och spännande! :  ”Stolen med detta underbara tyg känns ju helt underbar. Känns som om det är detta..”

  • Maria Jälmsjö » Det finns inget liv efter jul!:  ”Jenny vad du är skicklig och vilka underbara tyger! Tänk att ha ett jobb som inn..”

  • Margareta Thronell » Mingelfest!:  ”Jenny med medarbetare! Tack för igår, det var verkligen roligt att få vara med p..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln