JG_logo_lila_text

Nytt märke i verkstan

Gråa dagar och i verkstan gråa tyger. Ibland blir det dagar av svart, graphite, grått. Ganska enformigt när det hopar sig sådär. Fast jag vet ju att det väntar andra tider ganska snart. Färgglada och lyckliga tyger. Idag hade jag ändå tur att få packa upp ett paket med nya kollektioner från GP J Baker. Ett engelskt varumärke med en lång och stolt tradition. Detta märke är nytt hos oss och det är på tiden tänker jag att ni ska få klä era möbler i dessa fantastiska mönster även hos oss.  Här finns ju en hel del att välja på och det är härligt att frossa i plysch och vackra kretonger.  Ni vet väl att vi även syr gardiner. Kom gärna in och rådfråga oss och ta en titt på utbudet.
http://gpjbaker.com/brands/gp-j-baker/originals-v-prints/
http://gpjbaker.com/brands/gp-j-baker/artisan-hand-block-printed/
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Karin Torstensson » Fredagsfundering 1:  ”Alla mina möbler, utom i sovrummet, är mellan 100 - 30 år och jag är sååå nöjd m..”

  • Lisbeth Gustavsson » Nytt och spännande! :  ”Stolen med detta underbara tyg känns ju helt underbar. Känns som om det är detta..”

  • Maria Jälmsjö » Det finns inget liv efter jul!:  ”Jenny vad du är skicklig och vilka underbara tyger! Tänk att ha ett jobb som inn..”

  • Margareta Thronell » Mingelfest!:  ”Jenny med medarbetare! Tack för igår, det var verkligen roligt att få vara med p..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln