JG_logo_lila_text

Mingelfest!

Vi flyttade in i påskas i våra nya lokaler på Norravägen 4 i Halmstad. Det har tagit sin tid att känna in sig och få allt, eller det mesta klart. Vi jobbar ju med våra kundprojekt hela tiden och försöker få allt det andra klart på lediga stunder. Den grafiska profilen som vi är mycket stolta över och som Christian Hertz på House of Brandy gjort är klar. Fotosession med Fröken Fokus tog en hel dag för oss, sen många fler timmar för henne med bearbetning, och resulterade i material till hemsidan, en filmsnutt att lägga upp på youtube, till trycksaker, och material till annonsering i dagstidningar och magasin. Detta arbete med företagets ansikte utåt har också gett oss en större trygghet i vad företaget är inåt. Våra värderingar och våra mål.

Våra nya fina visitkort kom häromdagen. Dubbelsidiga och tydliga.

Så för att avsluta denna inledningsfas och sätta fart framåt hade vi igår en inbjudan till invigningsmingel av lokal och webb! Sanna och Roger som är viktiga medarbetare för produktionen var också här och pratade med våra gäster.

Gott och nyttigt, festligt bubbligt.
Charlotte från Mobilakocken fixade allt. Henne kan jag verkligen rekommendera.

Tack alla gäster som kom och gjorde kvällen minnesvärd.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Karin Torstensson » Fredagsfundering 1:  ”Alla mina möbler, utom i sovrummet, är mellan 100 - 30 år och jag är sååå nöjd m..”

  • Lisbeth Gustavsson » Nytt och spännande! :  ”Stolen med detta underbara tyg känns ju helt underbar. Känns som om det är detta..”

  • Maria Jälmsjö » Det finns inget liv efter jul!:  ”Jenny vad du är skicklig och vilka underbara tyger! Tänk att ha ett jobb som inn..”

  • Margareta Thronell » Mingelfest!:  ”Jenny med medarbetare! Tack för igår, det var verkligen roligt att få vara med p..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln