JG_logo_lila_text

Clam chair

Ibland får man nöjet att klä om något extra specielt. Som t ex en dansk "Clam" Chair ", design Philip Arctander daterad 1941.

Det fina fårskinnet kommer från Skandilock och är av högsta kvalité. www.skandilock.com

 
Egentligen är alla möbler i mina ögon unika. De möbler som kommer hit till verkstan är ofta ärvda och äger då en historia som inte kan köpas för pengar. Personen som vill klä om har möjlighet att välja tyger som gör möbeln personlig och unik. Därför är alla "jobb" roliga att göra.

Men under mina 15 år som tapetserare har jag aldrig stött på musselstolen som den också kallas. Just nu är den verkligen på topp på olika auktioner över hela världen och jag är riktigt glad över att få ha fått den äran att klä om detta par. ( Påminner om två får, eller ulliga moln.) Dessa två kommer man att kunna känna och klämma på hos Modern Antik i Halmstad. www.modernantik.se

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Karin Torstensson » Fredagsfundering 1:  ”Alla mina möbler, utom i sovrummet, är mellan 100 - 30 år och jag är sååå nöjd m..”

  • Lisbeth Gustavsson » Nytt och spännande! :  ”Stolen med detta underbara tyg känns ju helt underbar. Känns som om det är detta..”

  • Maria Jälmsjö » Det finns inget liv efter jul!:  ”Jenny vad du är skicklig och vilka underbara tyger! Tänk att ha ett jobb som inn..”

  • Margareta Thronell » Mingelfest!:  ”Jenny med medarbetare! Tack för igår, det var verkligen roligt att få vara med p..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln