JG_logo_lila_text

Kanapé

Det är sommar, men i verkstan är det full verksamhet nästan hela tiden. Nyss blev vi klara med denna fina kanapé i Karl-Johan stil. En period i början på 1800-talet. Stoppningen är i original med förbättring på toppen av hästtagel och bomullsvadd.

Hade det varit "då" hade tyget varit i siden, kanske randigt eller med typiska mönster som bladkransar eller franska liljor eller varför inte en stormönstrad damast. Färgen känns helt rätt även om kvalitén nu är mer modern och praktisk i ull och rami. Tyget heter Rami och kommer från Svensson.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Karin Torstensson » Fredagsfundering 1:  ”Alla mina möbler, utom i sovrummet, är mellan 100 - 30 år och jag är sååå nöjd m..”

  • Lisbeth Gustavsson » Nytt och spännande! :  ”Stolen med detta underbara tyg känns ju helt underbar. Känns som om det är detta..”

  • Maria Jälmsjö » Det finns inget liv efter jul!:  ”Jenny vad du är skicklig och vilka underbara tyger! Tänk att ha ett jobb som inn..”

  • Margareta Thronell » Mingelfest!:  ”Jenny med medarbetare! Tack för igår, det var verkligen roligt att få vara med p..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln